Over ons

Welten Reinigingsapparatuur is hét adres voor professionele reinigingsapparatuur en hydraulica. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van professionele apparatuur, toebehoren en onderdelen maar ook voor service en onderhoud staan wij voor je klaar.

Al in 1957 werd door Harrie Welten de basis gelegd voor het huidige Welten Reinigingsapparatuur. Hij startte met onderhoud aan diverse machines en specialiseerde zich later in metaalbewerking, laswerk en constructiebouw. Toen zoon Han Welten in 1986 in het bedrijf stapte werd gestart met de verkoop van en service en onderhoud aan reinigingsapparatuur. In 1990 was de overgang van Welten Constructiebedrijf naar Welten Reinigingsapparatuur een feit. In 1992 stapte ook zoon André Welten in het bedrijf.

Nu, ruim 60 jaar later, zijn we uitgegroeid tot specialist in professionele reinigingsapparatuur en hydraulica. Naast het dealerschap van Kärcher apparatuur leveren we ook professionele reinigingsapparatuur onder ons eigen label. Omdat we deze apparatuur in onze werkplaats bouwen kunnen speciale wensen van de klant worden toegepast.  We hebben een grote voorraad aan toebehoren en onderdelen. Maar daar blijft het niet bij. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor service, onderhoud en advies.

Wij helpen je graag.

 

Links: Han Welten. Rechts: Andre Welten.