PRESTEREN, DAAR GAAT HET OM!

Als Official Cleaning Partner is Kärcher nauw verbonden aan het Jumbo-Visma Cycling Team. De mechaniciens zijn tijdens de koers niet alleen verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van de vele fietsen. Ze moeten er tevens voor zorgen dat alle voertuigen, zoals de volgauto’s en touringcars, elke dag schoon aan de start verschijnen.

Hoe efficiënter ze kunnen reinigen hoe meer tijd ze overhouden voor bv. het afstellen van de fietsen. Speciaal voor het Jumbo-Visma Cycling Team werden de hogedrukreinigers in de vrachtwagens ingebouwd en voorzien van extreem korte lansen. En sinds begin dit jaar kan er ook gewoon na zonsondergang met de hogedrukreinigers gewerkt worden dankzij de LED werklampen die op de lans van de hogedrukreiniger bevestigd worden.

MET EASY!FORCE HEEFT U ALLES ONDER CONTROLE!

Tussen u en het reinigingswerk mag maar 1 ding staan: ons EASY!Force-hogedrukpistool. Daarmee zet u de indrukwekkende kracht van hoge druk kinderlijk eenvoudig in. Het revolutionaire bedieningsconcept van het EASY!Force-pistool maakt gebruik van de terugstootkracht van de hogedrukstraal waardoor de knijpkracht bij overhalen van de hendel wordt teruggebracht tot nul. Daardoor wordt het werken met onze hogedrukreinigers veel minder vermoeiend en kunt u ergonomischer en meer ontspannen werken. Probeer ons EASY!Force-pistool zelf en u wilt het niet meer uit handen geven.

KÄRCHER HOGEDRUKREINIGERS NU MET TOT WEL € 250,- INRUILKORTING

BENT U TOE AAN EEN NIEUWE PROFESSIONELE HOGEDRUKREINIGER? Dit najaar ontvangt u bij Kärcher tot wel € 250,- inruilkorting op één van onze geselecteerde koud-/ en warmwater hogedrukreinigers. Vraag onze specialist naar de actievoorwaarden.

+ TIJDELIJK GRATIS* LED WERKLAMP t.w.v. €74,95 bij aankoop en registratie van één van de actiemodellen hogedrukreinigers uit deze brochure ‘TOPPRESTATIES VRAGEN OM TOPKWALITEIT’.

Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie via ons contactformulier of bel 0493 – 35 31 31.

Klik hier voor de brochure ‘TOPPRESTATIES VRAGEN OM TOPKWALITEIT!’

Meer nieuws

STOF MAAKT ZIEK. Onze longen zijn gewoonweg niet gemaakt voor fijnstof. Al helemaal niet voor grote hoeveelheden. En die zijn zeer gevaarlijk. Daarom staan chronische longaandoening

Lees verder